Kyllingestykker med parmesan

Vi fik disse lækre og lidt anderledes kyllingestykker i går aftes ! 

Vi fik dem egentlig med en gang lækre flødekartofler, men B foreslog at de ville smage godt med en gang ovnkartofler og bearnaise sovs ! – og det er jeg helt enig med ham i.

 


Kyllingestykker med parmesan

 

4 Personer
Samlet tid:
30 minutter
Arbejdstid: 30 minutter

Ingredienser:

500 g.        Kyllingeinderfilet
30 g.          Flydende margarine
100 g.        Hvedemel
3 stk.         Æg
75 g.          Rasp
75 g.          Parmesanost
3 tsk.         Paprika
Salt og peber

 

Fremgangsmåde:

  1. Hæld hvedemel i en skål.
  2. Kom kyllingeinderfilet hele op i skålen med hvedemel og bland godt rundt.
  3. Slå æggene ud i en skål, og bland æggene godt sammen med en gaffel.
  4. Riv frisk parmesan, og bland det sammen med rasp, paprika, salt og peber.
  5. Vend nu kyllingefileterne i først æg, og dernæst rasp – sørg for at få æg og rasp på alle sider og kanter.
  6. Smelt margarinen på en pande, og steg kyllingestykkerne ved middelhøj varme, til en kernetemperatur på 75º C.

De Kærligste Hilsner

Tina – Madmor Mandau

Følg mig på: 
Instragram: TinaMandau
Facebook: Madmor Mandau

Skriv et svar